Goffin (ATP #16) kiest voor ASICS

Vrijdag 22 januari sloten ze de deal officieel: David Goffin, de hoogst genoteerde Belgische tennisspeler in de geschiedenis, en ASICS, het nummer één merk tennisschoenen in Spanje, Italië, Duitsland en Frankrijk. De handtekeningen betekenen dat Goffin tijdens trainingen en wedstrijden ASICS’ nieuwste performance tennisschoenen en –kleding draagt. Benieuwd naar de keuze van Goffin?

GEL-SOLUTION SPEED 3

De nieuwe Gel-Solution Speed 3 is verbeterd met gel cushioning en stabiliteit. Het is niet voor niets dat zowel David Goffin als Gaël Monfils deze schoen dit seizoen dragen. Deze tennisschoen is ontworpen voor elite spelers die elke lob, drop shot en crosscourtbal najagen. Doe jij ook alles om het volgende punt te winnen? De Gel-Solution Speed 3 helpt hierbij.

De keuze van Goffin?

De schoen voor een agressief spel. Alle voordelen op een rij:

  • duurzaam bovenwerk bestand tegen slides, duiken en scherpe zijwaartse bewegingen
  • PU bovenwerk (met rubber bekleed) houdt je voeten koel, stabiel en ondersteunt ze
  • flexibele en lichtgewicht schoen: maakt jou snel en wendbaar
  • comfort bij non-stop lopen dankzij goede demping (net als bij een hardloopschoenen)

Waarom en hoe verkoelen?

Goffin kiest voor een verkoelend sportshirt met korte mouw. Waarom verkoeling belangrijk is bij tennis? Het helpt de concentratie op peil houden. Op zowel de mouwen als op de rug zijn er met een laser gaten uitgesneden, hier kan frisse lucht doorstromen. Prettig als de temperatuur stijgt.

Het shirt van Goffin

  • de high-tech stof voert het zweet van je huid af
  • mooie, moderne stijl met vierkante kraag en hoekige ontwerplijnen
  • fantastische ventilatie in de mouwen en rug

Lichtgewicht & flexibele

Als je naar een dropshot wilt sprinten, heb je volledige bewegingsvrijheid nodig. Dat geeft deze lichtgewicht en flexibele short. Ook de rekbare tailleband laat je comfortabel vrij bewegen. Deze short houdt je koel door de gaten met een laser uitgesneden aan de voor- en achterzijde.

Training & Tiger

Als wereldwijd merkambassadeur zal Goffin ook andere ASICS performance categorieën representeren zoals  de recent gelanceerde Training collectie. Ook zal hij staan voor het lifestyle merk ASICS Tiger en Onitsuka Tiger.

‘Enthousiast over ASICS’ technologie’

Goffin: “Ik ben heel blij dat ik het contract met ASICS heb getekend. Ik kijk uit naar het verder bouwen aan een sterk 2016 seizoen. Het motiveert  me om me te blijven verbeteren tijdens het nieuwe seizoen. Met de steun van ASICS  en hun continue technologische ontwikkelingen van tennisschoenen- en kleding, kijk ik erg uit naar het seizoen van 2016.”

Alistair Cameron, Executive Officer of ASICS Corporation: ‘We zijn heel blij David te mogen toevoegen aan onze andere tennis ambassadeurs zoals Gaël Monfils, Sam Stosur and Johanna Konta.’

Contacteer ons
Over ASICS

ASICS staat voor de eeuwenoude Latijnse uitdrukking Anima Sana In Corpore Sano. Dat betekent 'een gezonde geest in een gezond lichaam' en die gedachte vormt nog steeds het uitgangspunt van ASICS. Meer dan zestig jaar geleden opgericht door Kihachiro Onitsuka loopt ASICS nu voorop als ontwerper en producent van hardloopschoenen en andere sportschoenen, -kleding en -accessoires. Kijk voor meer informatie op www.asics.com.